Bericht versturen
Thuis

Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. certificaten
China Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM
  OEM de Dienst
  Wij gebruiken geavanceerd plank productiemateriaal en technologie om aan de behoeften van diverse types van goederen te voldoen.

  Als u steekproeven en gedetailleerde tekeningen en technische details kunt verstrekken, kunnen wij OEM de dienst aanbieden. De geschiedenis zal oprecht hoop uw beste partner en oprecht voor uw dienst beloven te worden!

  Voor sommige speciale producten, als verstrekt er een bepaalde hoeveelheid vraag is, in de klant volledige reeks tekeningen en technische details, kunnen wij volledig volgens klanteneisen ten aanzien van productie, het volgende worden aangepast alvorens wij klanten helpen die de foto's van de productenverwijzing verwerken.
 • R & D
  R&D-Centrum

  Het NOVA attachedgreat belang voor technologische innovatie aangezien het werd gevestigd heeft, op thebasis van het introduceren van en het absorberen van binnenlandse en buitenlandse geavanceerde logisticstechnology, die gehandhaafd nieuwe producten voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen, atechnology belangrijke positie in het rekken van gebied.

   

  Highestgoal van NOVA moet China'sfirst, integrators de van wereldklasse van het logistieksysteem zijn, die eerste successfultransformation van automatisch logistieksysteem in het domesticracking van onderneming is zich, volledig geëngageerd aan onderzoek en van automaticlogisticssysteem, planning, ontwerp, vervaardiging, installatie, commissioningand de raadplegende diensten ontwikkelt.

   

  Begin 2005, heeft de NOVA ondernam een het pakhuissysteem van projectdalian Ailisi'ouyamaautomated, dat de grootste hoeveelheid pakhuis is storageand het systeem in verrichting 10 jaar stabiel is geweest.

   

  De NOVA hasautomated het pakhuis van het pakhuismalplaatje in Nanjing, die gebruikte om theautomatic pakhuissysteem WCS en WMS te testen, het is ook is een vertoning en een gebruik; Wealso heeft rekkend uitvoerig testend centrum om de lading van pallet, sterkte en oppervlaktekwaliteit te testen, maar ook kan nauwkeurig maken tot stabiliteit andseismic capaciteitsanalyse met eindige elementenmethode maken.

   

  NOVA die Gemeentelijk Technisch Onderzoek en ontwikkelingscentrum (ook genoemd hasNanjing NanjingIntelligent-de Tentoonstellingscentrum van de Logistiektechnologie, het eerste de tentoonstellingscentrum van de domesticlogisticstechnologie) met meer dan 100 personeel van het de techniekontwerp van R&D personneland, dekking mechanisch, elektro, software, van het de logistieksysteem van etc.with sterke de techniekonderzoek en ontwikkeling, de capaciteit van ontwerpandimplementation.

  Na 10 jaar van ontwikkeling, heeft de NOVA 70 nationale octrooien en computersoftware van het rekken, het stapelen machine, transportbanden, pendelauto's, pakhuiscontrole en beheer., die het onbetwiste belangrijke voordeel vormden.

   

  Tegelijkertijd, gaf de NOVA volledig spel totheir eigen onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, en ook gezamenlijke onderzoekanddevelopment met University College van Nanjing-Universiteit, Zuidoostenuniversiteit, Vervoersuniversiteit, ShanxiUniversity van wetenschap en technologyand zo. Het voordeel is bijkomende, en bereikte vruchtbare resultaten. De het technologieonderzoek en ontwikkeling hebben geen einde, is het de vitaliteits andcompetitive voordeel van de NOVA de geavanceerde technologie, zullen wij zoals altijd doorgaan.

Contactgegevens
Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jerry

Tel.: 13705159108

Fax: 86-25-51873970

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: 9de verdieping, die 1, Zijinxivheng-Centrum, No.118, Olympische St, Nanjing bouwt

Factory Adres:No.8 Boqiao St, Bingjiang-Ontwikkelingsstreek, Jiangning, Nanjing